ELECTRICIAN non stop Bucuresti

ELECTRICIENI AUTORIZATI non stop

Meniu
Acasa -- Sector 1 - Sector 2 - Sector 3 - Sector 4 - Sector 5 - Sector 6

Intrebari frecvente - Montaj tablou electric - Servicii nonstop - Contact

 

Electrician autorizat non stop execut lucrari electrice:inlocuiri de tablouri electrice,prize,intrerupatoare,corpuri de iluminat.Asigur interventii rapide asupra instalatiilor defecte .

www.electrician-az.ro Mihai 0722.365.447

I: Am un tablou electric cu sigurante fuzibile si as vrea sa-l schimb dar nu stiu daca merita (si nici nu prea am bani).

Raspuns : Este de preferat sa revizuiti tabloul electric (se verifica tabloul de catre un electrician) decat sa montati sigurante automate ieftine.

I: Ce este disjunctorul diferential?

Raspuns electrician : Arata ca o siguranta automata dubla si declanseaza la circulatia unui curent de 30 mA spre pamant , este o protectie impotriva curentarii si costa aproximativ 110 lei

I: Desi am multi consumatori , niciodata nu am avut probleme cu instalatia electrica , credeti ca ar trebui sa-i fac o revizie?

Raspuns electrician : Ar fi de preferat sa apelati la un electrician autorizat pentru o revizie la instalatia electrica , prevenind astfel multe probleme ulterioare.

I: Frecvent am fluctuatii de tensiune iar anul trecut mi-au ars toate aparatele din priza , credeti ca se putea preveni efectul supratensiunii?

Raspuns : Da , cu ajutorul unor sigurante speciale care lucreaza la supratensiune.(100 lei)

I: Cum pot reduce consumul de electricitate avand consumatori mai mari : masina de spalat , plasma , becuri de 75-100 w in camere.

Raspuns : 1.Ar trebui sa montati becuri economice (pretul acestora a scazut iar pretul energiei electrice creste)

2.Ar trebui sa cumparati un tv pe led care are un consum de 60 w .

4. Masinile de spalat consuma energie electrica mai multa cand depasiti temperatura de 60 de grade . Folositi detergent mai scump gen ARIEL si neaparat Calgon la cateva spalari.

I: Am urmat sfatul dumneavoastra si mi-am montat becuri economice in toata casa iar unele dintre ele palpaie dupa ce sunt oprite.Ce pot face in acest caz?

Raspuns : Aceasta problema se datoreaza intrerupatorului sau comutatorului care are incorporat un led de prezenta a tensiunii ( ori desfaceti legaturile acelui led din comutator , ori montati un comutator fara led sau chemati un electrician).

I: Pot schimba singur instalatia electrica din casa?

R: Da , puteti face acest lucru .

" Inlocuiesc instalatii sanitare , electrice , gaze , schimb ulei , placute frane , montez mobila , gauri cu bormasina , reparatii diverse , gresie , faianta , parchet , pret minim " este un anunt pe care l-ati mai vazut si ar trebui sa va ganditi de 2 ori inaine de a pune mana pe telefon .

I:

Cum sa alegem electricianul potrivit pentru lucrarea noastra ?

R: In prima etapa trebuie sa va convingeti de calificarea si autorizarea celui care va realiza sau care va conduce echipa executanta. Trebuie sa stiti ca orice lucrare in instalatiile electrice trebuie executata de un electrician cu autorizare ANRE sau sub coordonarea unui astfel de autorizat. Asadar este cazul sa solicitati prezentarea unei legitimatii prin care sa se dovedeasca valabilitatea unei astfel de autorizari. Daca este un electrician onest atunci nu va avea nici o retinere sa demonstreze calitatea de autorizat ca pe o garantie a responsabilitatii sale in executarea lucrarii in cauza.

 

I: Pot sa va recomand?

R: Este o intrebare aiurea.

 

Incerc sa am cele mai accesibile tarife , stiind ce inseamna importanta energiei electrice pentru consumator si nu sa profit de necazul acestuia.

Pentru detalii privind tabloul electric sunati , de multe ori este mai rentabil sa schimbi tabloul electric decat sa-l repari.

I. Cam cat imi luati ?

R. In functie de complexitatea lucrarii.

I. Nu am bani sa platesc , iau banii saptamana viitoare , puteti sa ma ajutati ?

R. Sigur , in momentul in care aveti cu ce plati.

I. Ce fel de becuri sa montez la lustra ?

R. Daca ati dat 300 de lei pe lustra nu montati becuri de 1,5 lei . Exista becuri economice sau cu led care va prelungesc viata corpului de iluminat .

I. Cat este manopera pentru montajul unei lustre ? merge 20 lei ?

R. Va rog sa nu ma deranjati pentru 10 sau 20 de lei .

 

 

electrician autorizat A.N.R.E.